Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: Ολοκληρώνεται ο κόμβος του Νοσοκομείου Καρπάθου, στο οδικό δίκτυο Πηγάδια-Απέρι

Ολοκληρώνεται ο κόμβος του Νοσοκομείου Καρπάθου, στο οδικό δίκτυο Πηγάδια-Απέρι.

Γ.Χατζημάρκος  – ” Όταν ανεγέρθηκε το νέο Νοσοκομείο, αποδείχθηκε ότι στην μελέτη του δεν είχε προβλεφθεί ο κόμβος της εισόδου του”

“Με την Περιφέρεια μας να έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Καρπάθου, θεωρήθηκε από κάποιους “έξυπνη” λύση η επίθεση στην Περιφέρεια για την παράβλεψη των μελετητών και ιδιοκτητών του Νοσοκομείου που είχαν και την σχετική υποχρέωση. Των δικών τους, δηλαδή, ευθυνών”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας ότι η ΠΝΑΙ , ανέλαβε και αυτό το έργο. Από την μελέτη του έως την χρηματοδότηση και κατασκευή του.

Όταν κτίστηκε το νέο Γ. Νοσοκομείο Καρπάθου, αποδείχθηκε ότι στην μελέτη του δεν είχε προβλεφθεί ο κόμβος της εισόδου του. Με την Περιφέρεια μας να έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Καρπάθου, θεωρήθηκε από κάποιους “έξυπνη” λύση η επίθεση στην Περιφέρεια για την παράβλεψη των μελετητών και ιδιοκτητών του Νοσοκομείου που είχαν και την σχετική υποχρέωση. Των δικών τους, δηλαδή, ευθυνών.
Συνηθισμένοι στην δουλειά αλλά και στην ανάληψη ευθυνών άλλων, αναλάβαμε και αυτό το έργο. Από την μελέτη του έως την χρηματοδότηση και κατασκευή του.
Ο κόμβος του Γ. Νοσοκομείου Καρπάθου στο οδικό δίκτυο Πηγάδια-Απέρι, ολοκληρώνεται.
Και εμείς σκεφτόμαστε πλέον πολύ σοβαρά, πόσο ακόμα βάρος μπορούμε να αντέξουμε.
Πόσα ακόμα έργα τρίτων φορέων, σήμερα αριθμούν εκατοντάδες, μπορούμε να υλοποιήσουμε.
Συνεχίζουμε. Με το ίδιο χαμόγελο και την ίδια άγνοια κινδύνου που ξεκινήσαμε να βάζουμε πλάτη. Γιατί, αυτό που προέχει στην δική μας πολιτική, δεν είναι η παλιά συνταγή της μετάθεσης ευθυνών. Αυτό που προέχει στην δική μας πολιτική είναι η αγάπη στον τόπο μας και η συνεχής προσφορά λύσεων