Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος για Διαχείριση απορριμμάτων στην Κάλυμνο: Κομμένο το “ηφαίστειο”, θα ακουστούν μόνο ευχάριστες ειδήσεις στη συνεδρίαση του ΔΣ.(video)

Στην Κάλυμνο αφίχθηκε σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, στις 11.00 το πρωί με το καταμαράν, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ,προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Καλυμνίων, που θα πραγματοποιηθείς στις 1.30 το μεσημέρι , με μοναδικό θέμα του πινακίου :

Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Γεώργιο Χατζημάρκο – Λήψη αποφάσεων αναφορικά με την Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων (Ο.Ε.Δ.Α.) στο νησί της Καλύμνου.

Στο λιμάνι υποδέχτηκαν τον Περιφερειάρχη ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος,ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Μαραγκός, οι αντιδήμαρχοι ,καθώς και στελέχη της τοπικής ΝΔ.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος σε δηλώσεις του στο Kalymnos News εξέφρασε την αισιοδοξία για την σημερινή συνεδρίαση λέγοντας χαρακτηριστικά: Η σημερινή συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο έχει μόνο ευχάριστες ειδήσεις για την Κάλυμνο και δεν είναι μόνο αυτό που φαντάζεστε. Είναι και άλλα και είναι πολλά. Το θέμα των σκουπιδιών, θα κλείσουμε μία και καλή αυτή την ιστορία στο νησί, “ηφαίστεια” κομμένα και πάμε παρακάτω, μόνο με καλές ειδήσεις με σχέδιο ,με δουλίτσα και με ωραία πράγματα

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Χατζημάρκος είπε: Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο εκτός από θέμα σκουπιδιών που ήταν για μας ένα στοίχημα. Μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχουμε καμία ανάμιξη σαν ΦοΔΣΑ σε αυτό που γίνεται , αυτό όμως δεν μας οδήγησε στο να κρυφτούμε από τίποτα. Δεν έχουμε αρμοδιότητα οκ. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε και σήμερα ερχόμαστε με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ,όπου θα σταματήσουμε να κουβεντιάζουμε για αυτό το “ηφαίστειο” και μια και καλή θα το θάψουμε εκεί που είναι και στην ιστορία και να τελειώνουμε.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χατζημάρκου στο Kalymnos News ,στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς ,αναμένοντας με μεγάλο ενδιαφέρον και την συνεδρίαση του ΔΣ στις 1.30 το μεσημέρι, όπου θα γίνει ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη, κατατεθούν οι προτάσεις και θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Και όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης θα γίνουν και άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις για άλλα θέματα της Καλύμνου

 

 

Kalymnos News