Δήμος

Συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΠΡΟΤΟΥΡ με τον διευθυντή του Αερολιμένα Ρόδου

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας και γνωριμίας με τον κ. Σάκη Ανυφαντή, στέλεχος της Fraport Greece και διευθυντή του αερολιμένα Ρόδου.

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης, είχε ως κύριο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού και του αερολιμένα Ρόδου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, καθώς και την προώθηση της Ρόδου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Ο κ. Κωνσταντάρος τόνισε την ανάγκη για στενή συνεργασία με τον αερολιμένα Ρόδου, ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση των τουριστών και να ενισχυθεί περαιτέρω η εικόνα της Ρόδου στο εξωτερικό. Από την πλευρά του, ο κ. Ανυφαντής εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στις προσπάθειες του Οργανισμού και την πρόθεσή του να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση των κοινών στόχων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία και να αναπτύξουν περαιτέρω πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην προώθηση του ροδιακού τουρισμού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δέσμευση για τακτική επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.