Δήμος

Συνάντηση του πρόεδρου του ΕΚΡ Π.Εγγλέζου με τον Δήμαρχο Ρόδου Α. Κολιάδη

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη.

Έγινε συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην περιοχή μας ,για την τουριστική κίνηση και για τα προβλήματα των συναδέλφων εργαζομένων στα τουριστικά επαγγέλματα.

Στη συζήτηση έγινε αναφορά και για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της μετακίνησης των  εργαζομένων αλλά  και των παιδιών  από τις ενότητες Καμείρου-  Ατταβύρου προς το κέντρο ειδικά τις απογευματινές ώρες ώστε  να γίνει εξυπηρέτηση των γονέων για τη μεταφορά των μαθητών ,παιδιών τους προς τα φροντιστήρια και τις άλλες δραστηριότητες.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κατέθεσε πρόταση  προς τον δήμαρχο την οποία  αποδέχτηκε και δεσμεύτηκε το επόμενο διάστημα να την επεξεργαστεί και να την εισηγηθεί ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που εδώ και χρόνια ,βασανίζει τους κατοίκους, τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά των  ενοτήτων Καμείρου και Ατταβύρου.

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου συνεχίζει τον αγώνα του και την δέσμευση του προς τους εργαζόμενους, θα είναι πάντα κοντά στα προβλήματα που τους αποχαλούν και θα προσπαθεί να δίνει λύσεις .

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                            ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ