Αστυνομικό

Θύμα απατεώνα έπεσε 82χρονη συμπολίτισσά μας Της απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα

Θύμα επιτήδειων έπεσε 82χρονη συμπολίτισσα μας, οι οποίοι με το πρόσχημα του δήθεν τροχαίου ατυχήματος συγγενικού της προσώπου κατάφεραν να της αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα!

Πρόκειται για την μητέρα της Προέδρου των Νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου κας. Πολύμνιας Γαλανού, και σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν άγνωστοι δράστες επικοινώνησαν με την ηλικιωμένη γυναίκα και της είπαν ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο και «για να σωθεί» έπρεπε να δώσει χρήματα.

Πράγματι η ηλικιωμένη που είχε πειστεί για την αλήθεια των λεγόμενων των άγνωστων δραστών και με φόβο για την κόρη της, άφησε έξω από το σπίτι της όσα χρήματα είχε στη διάθεση της την ώρα εκείνη (ένα σημαντικό χρηματικό ποσό). Τα χρήματα πέρασε και πήρε μία κοπέλα ηλικίας 25 ετών , ενώ λίγη ώρα αργότερα οι επιτήδειοι επικοινώνησαν και πάλι με την 82χρονη και της ζήτησαν και κοσμήματα, τα οποία και έδωσε!

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ σε ανάρτηση της στη προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο η κα. Γαλανού αναφέρει τα εξής:

«Στην οδό Πίνδου 4 πριν λίγα λεπτά απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από την μητέρα μου λέγοντας ότι κινδυνεύει η υγεία μου.

Η ασφάλεια με ενημέρωσε ότι αυτές τις ημέρες έχουν «κτυπήσει» πολλούς ηλικιωμένους!»

 

Πηγή Ροδιακή