Ρόδος

Speed Sector Festival of Speed στη Ρόδο

Από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ως την Δευτέρα 16/9, το SpeedSector διοργανώνει στη Ρόδο μια μοναδική εκδήλωση με αφορμή το αυτοκίνητο και πυρήνα όπως πάντα τον άνθρωπο.

Πανίσχυρα εξωτικά supercars υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς.

Μέσω του Festival of Speed θα μεταδώσουν την αγάπη για την αυτοκίνηση, θα τιμήσουν την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας.

Η παρέα των μελών του SpeedSector έρχεται να πάρει και να δώσει αίγλη αλλά και θετική ενέργεια στη φιλόξενη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Το event είναι μία συνδιοργάνωση του SpeedSector με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, του ΠΡΟΤΟΥΡ, του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης.

Αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά, την ιστορία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις υψηλού επιπέδου υποδομές και υπηρεσίες, στόχος της επίσκεψης του SpeedSector είναι να προβληθεί περαιτέρω το νησί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

To SpeedSector -Festival of Speed- θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες:

-Την private που θα έχει σαν σκοπό τη φωτογράφιση- βιντεοσκόπηση κάποιου ιδιαίτερου σημείου του νησιού.

-Την public που θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει από κοντά τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα του SpeedSector, αφού θα πραγματοποιηθεί μια στατική έκθεση στον χώρο του Δημαρχείου.

-Τη δεξιοτεχνία σε συγκεκριμένη κλειστή διαδρομή από την Εθνική Τράπεζα έως την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δημαρχείο.

Δεξιοτεχνία με Supercars
Το SpeedSector σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης θα διοργανώσει ένα μοναδικό Event δεξιοτεχνίας Supercar στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (16.00) στην πλατεία Ελευθερίας υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας).

Ο σύλλογος από το νησί θα φροντίσει για την ασφάλιση του event με License των αθλητών, καθώς και για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας της ομοσπονδίας.

Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να ακούσουν από κοντά μερικά από τα αυτοκίνητα των ονείρων τους σε οριοθετημένη διαδρομή.