Περιφέρεια

Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς : Νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2024 .

Τα νέα σεμινάρια που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ www.kek-gennimatas.gr αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό όσων θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, Σεπτέμβρη και Οκτώβρη και αφορούν τις εξής θεματικές:

  • Πρώτες Βοήθειες για το Γενικό Πληθυσμό: πρόκειται για διήμερα σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”. Προς το παρόν έχουν προγραμματιστεί 5 κύκλοι διήμερων σεμιναρίων, οι οποίοι θα αυξηθούν εφόσον υπάρχει αυξημένη ζήτηση.
  • Πρώτες Βοήθειες για τους Προπονητές Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδ/σου
  • Σεμινάρια με θέμα “ΝΕΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ” για καθηγητές όλων των ειδικοτήτων στη Ρόδο με φυσική παρουσία
  • Σεμινάρια με θέμα “ΝΕΟΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ” για καθηγητές όλων των ειδικοτήτων στη Δωδεκάνησο και τις Κυκλάδες (e-learning) για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες
  • Σεμινάριο Μεθοδολογίας Έρευνας Στατιστικής Ανάλυσης με τη χρήση του SPSS (e-learning) για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες
  • Η Τέχνη της Φωτογραφίας (e-learning) για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες
  • Εκμάθηση Υπολογιστών-Word/Excel/Internet: Σεμινάριο στη Λέρο
  • Σύγχρονο Εικαστικό Κόσμημα για αρχάριους: Σεμινάριο στη Λερό

 

Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν μόνο την αρχή, πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και πρόσθετες εκπαιδευτικές δράσεις στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, www.kek-gennimatas.gr, η οποία παραμένει δυναμική και διαρκώς θα εμπλουτίζεται με νέες αναρτήσεις.

Υπενθυμίζεται στους/ις ενδιαφερόμενους/ες ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση των  δεξιοτήτων τους, ενώ η συμμετοχή σ’αυτά είναι δωρεάν.

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.