Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Yλοποιείται το έργο του οδοφωτισμού από την Λίνδο μέχρι την Κατταβιά”

Ένα ακόμη μεγάλο έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

“Αξιοποιώντας την ευκαιρία της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης, το έργο του οδοφωτισμού από την Λίνδο μέχρι την Κατταβιά, υλοποιείται” επισημαίνει με ανάρτηση του στα social media ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος 

 

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης

“Πριν από λίγα χρόνια φωτίσαμε όλη την διαδρομή από Ρόδο έως Λίνδο και δώσαμε τότε την δέσμευση για τη συνέχιση του έργου μέχρι το Νότιο άκρο της Ρόδου, το χωριό Κατταβιά.
Τις δεσμεύσεις μας, τις τηρούμε. Όλες.
Αξιοποιώντας την ευκαιρία της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης, το έργο του οδοφωτισμού από την Λίνδο μέχρι την Κατταβιά, υλοποιείται.
Αφού φτιάχτηκε το δίκτυο της ηλεκτροδότησης και οι βάσεις, περιμέναμε να μπει ο Οκτώβριος ώστε μειωθεί η κίνηση στους δρόμους και να ξεκινήσουμε την τοποθέτηση των ιστών που εν τω μεταξύ είχαν έρθει στη Ρόδο και ήταν αποθηκευμένοι.
Το φώς στούς δρόμους είναι στοιχείο ασφάλειας. Είναι αυτό το στοιχείο ασφάλειας που προσθέτουμε μεθοδικά και με επιμονή στους δρόμους των νησιών μας.
Εκατοντάδες χιλιόμετρα φωτισμένου οδικού δικτύου κατασκευάστηκαν και συνεχίζουμε. Όπως άλλαξε η διαδρομή Ρόδος-Λίνδος με τον φωτισμό σε όλο το μήκος της, έτσι σύντομα θα έχει αλλάξει και η εμπειρία της οδήγησης σε όλη την διαδρομή για τη Νότια Ρόδο.
Πως θα αλλάξει; Με δουλειά και όχι με λόγια.”